Spoed opleiding

tekening website

Kun jij ook niet wachten tot je je rijbewijs hebt?

Bij ons kun je heel snel je rijbewijs halen, mits je natuurlijk zelf de tijd hebt. En er voor zorgt dat je snel mogelijk je theorie examen haalt. Dan kunnen wij afhankelijk van de wachttijden bij het CBR meteen samen met jou een examendatum inplannen. Dit kan in een paar weken, en eventueel zelfs in 10 dagen!

Serieuze aanpak

Goed leren autorijden is belangrijk. Voor je eigen veiligheid en voor die van anderen. Wij pakken daarom je rij-opleiding serieus aan. Onze rij-instructeurs zijn rustig en betrokken. Ze zetten zich volledig in om jou snel aan een rijbewijs te helpen.
Maar nog veel meer om van jou een goede en veilige bestuurder te maken. Je hebt een vaste rij-instructeur en lest in dezelfde auto.

Proefles

Geen mens is gelijk. Niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor techniek. En de een leert nu eenmaal sneller dan de ander. Daarom bieden wij verschillende lespakketten. Met een proefles wordt al snel duidelijk welk pakket het best bij jou past. Na de proefles kun je samen met je rij-instructeur de examendatum bepalen.