Over ons

Autorijschool Jan Postma leidt inmiddels al 25 jaar cursisten op tot veilige weggebruikers. Omdat wij dit belangrijk vinden zit er in bijna al onze pakketten ook een Anti-slipcursus (Trials) zie: http://www.trials.nl

Onze rijschool is actief in de regio’s rond de examenplaatsen Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Wij bieden rij-opleidingen voor personenwagens, motoren en aanhangwagens. Liever een spoedopleiding? Geen probleem. Wij zorgen dat je in no-time je rijbewijs haalt.

Totaalpakket
Voor alle rij-opleidingen hebben wij een totaalpakket. Dit pakket bestaat uit rijlessen, een CBR-proefexamen, 1e praktijk examen en een theoriecursus met boek, 15 uur online examen training en theorie-examen. Vooral met de theoriecursus onderscheiden wij ons op rijschoolgebied. Met een theoriecursus is de kans van slagen voor het theorie-examen aanzienlijk groter. De theorielessen worden gegeven in een speciaal lokaal. De ervaring leert dat dit beter werkt dan zelfstudie.

Hoog slagingspercentage
Wij staan garant voor een succesvolle rij-opleiding. Onze rij-instructeurs brengen de leerlingen op een rustige en prettige manier het autorijden bij. Deze aanpak zorgt samen met ons totaalpakket voor een hoog slagingspercentage. In een tijd dat de exameneisen zijn aangescherpt scoren wij boven het gemiddelde.

Kiezen voor autorijles bij Autoschool Jan Postma is kiezen voor een gedegen rij-opleiding!