v.h. Autorijschool Jan Postma

Over ons

Autorijschool Appie Pal een vertrouwde naam in een nieuw jasje. Veel mensen zullen de naam Appie Pal kennen vanuit rijschool Jan Postma, deze rijschool had ik samen met Jan de afgelopen 15 jaar. Echter doordat Jan gestopt is met het geven van rijlessen en ik de rijschool dus nog alleen run, vindt ik de naamwijziging een logisch gevolg.

De rijschool Appie Pal bestaat eigenlijk al meer dan 15 jaar, waarbij Jan en ik onze rijscholen toen hebben samengevoegd. Omdat mijn rijschool toen nog maar net 1 jaar bestond, en die van Jan al meer dan 10 jaar was het logisch om de naam Jan Postma aan te houden.

Mijn rijschool is actief in de regio rond de examenplaats Heerenveen. Ik bied de rij-opleiding voor personenwagens (categorie B), Liever een spoedopleiding? Geen probleem, vraag hiervoor naar de voorwaarden. Dan zorg ik dat je in no-time, en met plezier je rijbewijs haalt. En nog belangrijker, met vertrouwen de weg op gaat!

Totaalpakket
Voor de rij-opleiding bieden wij een totaalpakket. Dit pakket bestaat uit rijlessen, een CBR-proefexamen, 1e praktijk examen en een theoriecursus, met boek, 15 uur online examen training. Vooral met de theoriedag is de kans van slagen voor het theorie-examen aanzienlijk groter. De theoriedag is maandelijks op zaterdag en wordt klassikaal gegeven, de ervaring leert dat dit beter werkt dan zelfstudie.

Kiezen voor autorijles bij Autoschool Appie Pal is kiezen voor een gedegen rij-opleiding!